Netwerk

Sophie De Coninck

Een gezellige cottage, een moderne villa aan de bosrand, glamping of een back to basics-boomhut: ons land barst van logies die op geheel eigen wijze hun gasten een totaalbeleving bezorgen. Voor inspiratie en ondersteuning kunnen ze onder meer terecht bij Logeren In Vlaanderen.

Launch-Travel-to-Tomorrow-Bruges-September

De drijvende kracht achter het Reizen naar Morgen-netwerk is een kerngroep met diverse spelers uit het toeristische speelveld in Vlaanderen. Zij zullen het netwerk blijvend aanwakkeren, mobiliseren en voor relevante activiteiten zorgen.

Kasteel van Loppem ©Christophe Van der Eecken

De Reizen naar Morgen visie vertrekt vanuit de positieve kracht van toerisme en zoekt evenwicht in de meerwaarde voor bewoners, bezoekers en ondernemers en dit met respect voor de plek.

RNM_Netwerk

Het doel van het ‘Reizen naar morgen’- netwerk is om samen Vlaanderen nog meer te laten groeien als een florerende bestemming door een groeiende groep van betrokkenen uit de brede toeristische sector te connecteren, inspireren en sensibiliseren. Het netwerk biedt zijn leden praktische tools aan waarmee ze Reizen naar Morgen in de praktijk kunnen brengen.

Ervaringsdag

Wanneer je een dag plant om de nodige handvaten aan te reiken om actief met de Reizen naar Morgen-visie aan de slag te gaan, om doelbewust met gelijkgestemde reisgezellen in gesprek te gaan en elkaar te inspireren, laat het dan meteen een zijn met een heerlijke herfstzon zoals die van afgelopen 7 november.

Stories Unfold brengt Reizen naar Morgen in de praktijk

Het herwaarderingsfestival Stories Unfold, waar de Reizen naar Morgen-filosofie een belangrijke rol in had – bracht bijna 30.000 bezoekers naar het Rubenskasteel in Zemst. Naast deze brede participatie legde Stories Unfold ook een blauwdruk voor de organisatie van duurzame events.

Flanders connection © Kris Jacobs

Heb je vragen of wil je meer weten over Reizen naar Morgen? Neem dan alvast een kijkje bij de veelgestelde vragen.