Netwerk

Jasja Valckx

Enkele jaren geleden zocht de Oost-Vlaamse gemeente Kaprijke een nieuwe publiekstrekker. Jasja Valckx, afdelingshoofd Leven en Genieten, ging samen met haar team en de Kaprijkenaars op zoek naar een concrete invulling van die “toeristische leemte”. En die werd gevonden, met dank aan Reizen naar Morgen.

Sophie De Coninck

Een gezellige cottage, een moderne villa aan de bosrand, glamping of een back to basics-boomhut: ons land barst van logies die op geheel eigen wijze hun gasten een totaalbeleving bezorgen. Voor inspiratie en ondersteuning kunnen ze onder meer terecht bij Logeren In Vlaanderen.

Launch-Travel-to-Tomorrow-Bruges-September

De drijvende kracht achter het Reizen naar Morgen-netwerk is een kerngroep met diverse spelers uit het toeristische speelveld in Vlaanderen. Zij zullen het netwerk blijvend aanwakkeren, mobiliseren en voor relevante activiteiten zorgen.

Kasteel van Loppem ©Christophe Van der Eecken

De Reizen naar Morgen visie vertrekt vanuit de positieve kracht van toerisme en zoekt evenwicht in de meerwaarde voor bewoners, bezoekers en ondernemers en dit met respect voor de plek.

RNM_Netwerk

Het doel van het ‘Reizen naar morgen’- netwerk is om samen Vlaanderen nog meer te laten groeien als een florerende bestemming door een groeiende groep van betrokkenen uit de brede toeristische sector te connecteren, inspireren en sensibiliseren. Het netwerk biedt zijn leden praktische tools aan waarmee ze Reizen naar Morgen in de praktijk kunnen brengen.

Ervaringsdag

Wanneer je een dag plant om de nodige handvaten aan te reiken om actief met de Reizen naar Morgen-visie aan de slag te gaan, om doelbewust met gelijkgestemde reisgezellen in gesprek te gaan en elkaar te inspireren, laat het dan meteen een zijn met een heerlijke herfstzon zoals die van afgelopen 7 november.