Inspiratie

Horta locatie

Grand Café Horta in Antwerpen is een prachtig voorbeeld van een locatie die geschiedenis ademt, maar haar blik gericht op de toekomst houdt. Op woensdag 3 juli vormde deze plek het decor voor 1 jaar Reizen naar Morgen-netwerk. Als gastlocatie voor het evenement én enthousiast lid van het netwerk, vertelde Grand Café Horta graag meer over hun engagement, visie en aanpak.

Instroom Academy

Onlangs konden de leden van het Reizen naar Morgen-netwerk al genieten van een sneak preview van de nieuwe, ‘geheime’ tuin van het Rubenshuis in Antwerpen. Deze groene troef is slechts één voorbeeld van hoe de eeuwenoude site inzet op een kwalitatieve beleving voor iedereen. Tijdens de viering van één jaar Reizen naar Morgen, vertelden ze meer over hun visie en aanpak.

Wijndomein Liemau

Het Hageland is wellicht de oudste wijnstreek in België. Het aanwezige ijzerzandsteen creëert een vruchtbare bodem, die zorgt voor de unieke smaak van de Hagelandse wijn. Naast gastronomie is ook de link met toerisme snel gelegd in de regio. In lijn met de Reizen naar Morgen-visie slaan wijnbouwers, ondernemers, bezoekers en bewoners er de handen in elkaar om te werken aan een kwalitatief en...

C-mine

Doorheen gans Vlaanderen vind je kwalitatieve congreslocaties vol beleving. 32 ‘venues’ om precies te zijn, in erfgoedlocaties met een unieke impact. Flanders Heritage Venues wil ervoor zorgen dat deze plekken tegen 2030 erkend worden als topbestemmingen voor congresbezoekers van over de hele wereld. Melanie Van Oevelen, Congres Venue Expert bij Visit Flanders, vertelt meer over hun aanpak, hun...

The Giftshop

Niets zo leuk als een plek bezoeken, met prachtige monumenten, pleintjes, parken en kerken, hippe straatjes en fantastische horeca. Maar vaak heb je het gevoel dat er méér te ontdekken valt wanneer je weer naar huis gaat. Dat is omdat iedere plek bomvol verborgen parels zit, die je in theorie op jouw maat kan ontdekken. PLEK vzw wil dat idee met hun GIFTSHOP-project omzetten in de praktijk.