Inspiratie

Jasja Valckx

Enkele jaren geleden zocht de Oost-Vlaamse gemeente Kaprijke een nieuwe publiekstrekker. Jasja Valckx, afdelingshoofd Leven en Genieten, ging samen met haar team en de Kaprijkenaars op zoek naar een concrete invulling van die “toeristische leemte”. En die werd gevonden, met dank aan Reizen naar Morgen.

Sophie De Coninck

Een gezellige cottage, een moderne villa aan de bosrand, glamping of een back to basics-boomhut: ons land barst van logies die op geheel eigen wijze hun gasten een totaalbeleving bezorgen. Voor inspiratie en ondersteuning kunnen ze onder meer terecht bij Logeren In Vlaanderen.

Ervaringsdag

Wanneer je een dag plant om de nodige handvaten aan te reiken om actief met de Reizen naar Morgen-visie aan de slag te gaan, om doelbewust met gelijkgestemde reisgezellen in gesprek te gaan en elkaar te inspireren, laat het dan meteen een zijn met een heerlijke herfstzon zoals die van afgelopen 7 november.

Stories Unfold brengt Reizen naar Morgen in de praktijk

Het herwaarderingsfestival Stories Unfold, waar de Reizen naar Morgen-filosofie een belangrijke rol in had – bracht bijna 30.000 bezoekers naar het Rubenskasteel in Zemst. Naast deze brede participatie legde Stories Unfold ook een blauwdruk voor de organisatie van duurzame events.

Reizen naar Morgen Inspiratiedag en het netwerk aan het woord

In het prachtige Rubenskasteel in Elewijt verzamelden zich op 21 september 2023 tal van geëngageerde toerimseprofessionals. Het doel? Passie, kennis en ervaring delen om samen toe te werken naar een toerisme dat meerwaarde biedt voor alle betrokkenen. “Fijn om mensen te leren kennen die dezelfde kant op willen met toerisme.” Of zoals Els, van Horta Grand Café & Art Nouveau, het kort maar krachtig...