Stories Unfold (afgelopen)

Deze nazomer wordt het Rubenskasteel in Zemst dé hotspot bij uitstek, want dan strijkt er de eerste editie van Stories Unfold neer. Het Rubenskasteel in Zemst wordt van 1 augustus tot en met 29 oktober 2023 dé uitvalsbasis voor dit evenementieel totaalconcept met muziek, theater, food, ambacht, kunst, cultuur, dans en lokale initiatieven.

Datum

Op vrijdag, 21 september.

Locatie

Steendreef, 1982 Elewijt, België Bekijk routebeschrijving

Stories Unfold. Met dit gloednieuw evenementieel concept zet Toerisme Vlaanderen op een vernieuwende manier de start van een breed en ambitieus programma voor de Vlaamse kastelen en tuinen in de verf. Dit plan zal de verhalen van de verschillende kastelen en tuinen in Vlaanderen ontvouwen via nieuwe herbestemmingen en ontsluitingen over meerdere jaren heen.

Stories Unfold zet niet enkel onze Vlaamse landgoederen in de schijnwerper, maar bouwt ook mee aan de internationale reputatie van ons Vlaams erfgoed. Stories Unfold stimuleert tegelijkertijd via een programma op maat de kennisopbouw, kennisdeling en verbinding binnen en vanuit het Vlaamse netwerk van landgoedeigenaars en – uitbaters. Last but not least zal Stories Unfold via buurtvervlechting en lokale betrokkenheid ook inzetten op de rol en de plek van het landgoed in kwestie binnen haar gemeenschap en landschap.

Schrijf je hier in voor dit gloednieuw evenementieel concept, Stories Unfold.