Viering eerste verjaardag van het Reizen naar Morgen-netwerk

1 jaar Reizen naar Morgen-netwerk

Op woensdag 3 juli 2024 vieren we de eerste verjaardag van het Reizen naar Morgen-netwerk in Antwerpen. We zetten daarbij twee Antwerpse leden van het netwerk centraal: Het Rubenshuis en Grand Café Horta. Dit evenement is voorbehouden voor leden van het Reizen naar Morgen-netwerk.

Het Reizen naar Morgen-netwerk blaast één kaarsje uit! Voor ons verjaardagsfeest strijken we op woensdag 3 juli 2024 neer in Antwerpen voor een middag vol inspiratie en verbinding. Graag nodigen we jou uit om samen met alle andere leden van het Reizen naar Morgen-netwerk te komen vieren.

Programma
 

13.30 uur - 14.00 uur: Ontvangst in het Grand Café Horta

14.00 uur - 15.30 uur: Plenair gedeelte

• Verwelkoming door Peter De Wilde, CEO Toerisme Vlaanderen, en door Hilde De Laet, Manager bij Hidrodoe, in naam van de kerngroep van het Reizen naar Morgen-netwerk.
• Netwerkleden Grand Café Horta en Rubenshuis vertellen over hun ervaring en kijk op Reizen naar Morgen.
• Interview met Dries Herpoelaert, CEO Antwerp Zoo Society (eveneens lid van het Reizen naar Morgen-netwerk). Hij vertelt over de rol en de betekenis van de Zoo voor Antwerpenaren.

15.30 uur - 16.30 uur: Uniek previewbezoek aan de vernieuwde tuin van het Rubenshuis die pas op 30 augustus officieel de deuren zal openen.

16.30 uur - 18.00 uur: Netwerkbabbel op het dakterras van Grand Café Horta.

Rubenshuis nieuwe tuin

Praktische info

Afspraak bij Grand Café Horta, Hopland 2, 2000 Antwerpen. De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand (15 min.) van het Centraal Station in Antwerpen.

Er zullen sfeerfoto’s genomen worden op het evenement. Deze zullen nadien op de social media kanalen van Reizen naar Morgen en op de website gepubliceerd worden. Door in te schrijven ga je ermee akkoord dat je mogelijks in beeld zal komen. Ben je het hier niet mee eens? Laat het ons gerust vooraf weten via reizennaarmorgen@toerismevlaanderen.be.

Inschrijvingen en annulaties

Dit evenement is voorbehouden voor de leden van het Reizen naar Morgen-netwerk. Wil je samen met collega’s langskomen? Gelieve dan voor elke aanwezige het inschrijvingsformulier hieronder apart in te vullen.

Ben je verhinderd? Laat het ons dan tijdig weten! Aangezien de plaatsen beperkt zijn en we veel belang hechten aan duurzaamheid rekenen we voor laattijdige annuleringen (minder dan 24 uur op voorhand) een no show fee aan van € 40 per persoon.

Schrijf je in

Dit evenement is voorbehouden voor de leden van het Reizen naar Morgen-netwerk. De toegang is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.* Registreer je hieronder met vermelding van jouw organisatie vóór 26 juni 2024. Opgelet, de inschrijving telt enkel voor jezelf. Kom je met collega's? Schrijf hen dan ook afzonderlijk in met een uniek e-mailadres.