Reizen, morgen

Een doorstart van ons toerisme, daar willen we samen met jullie nu al aan werken. Vakantie in eigen land moet, van zodra het terug mogelijk is, voor alle bewoners een unieke ervaring worden.

Daarom slaan de provinciale toeristische organisaties (Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant en Westtoer), de toeristische diensten van de Vlaamse kunststeden (Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen) én Toerisme Vlaanderen de handen in mekaar. Samen met alle private en publieke toeristische partners ontwikkelen we activiteiten met één gemeenschappelijk doel: het binnenlands toerisme, van zodra mogelijk, opnieuw op gang trekken.

Warme oproep: deel jouw idee met ons!

Geloof jij ook in de positieve kracht van het toerisme? Heb jij een idee of initiatief om het binnenlands toerisme op gang te trekken in het licht van Reizen naar Morgen? Deel jouw idee of initiatief op reizenmorgen.be.

Reizen, morgen

De komende tijd willen we samen met jullie werken aan een doorstart van het toerisme. Door in te zetten op kennisdeling, ondersteuning en samenwerking, leggen we een stevig fundament om verder te blijven reizen, ook morgen. Vandaar een warme oproep om ideeën, initiatieven of andere inspirerende bronnen met ons te delen!

Om snel van start te kunnen gaan, verwachten we je input uiterlijk dinsdag 14 april. Daarna geven we feedback op elk voorstel en bekijken we of en hoe we er samen mee aan de slag gaan.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Deel dit artikel