,

Reizen Waes: Vlaanderen

Tom Waes

Corona of geen corona: Tom Waes maakt een nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’ deze zomer. Verre reizen zitten er deze zomer niet meer in, maar Tom maakt van de nood een deugd, en gooit het roer radicaal om. In ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ gaat hij op zoek naar avontuur en bijzondere plekjes hier bij ons.

Je zou kunnen zeggen dat het er vroeger dan verwacht is van gekomen, want Tom Waes bekent dat hij eigenlijk al langer met het idee speelde: “Eigenlijk wil ik dit al jaren eens doen: een ‘Reizen Waes’-reeks maken dicht bij huis. Ik vraag me al lang af wat ik allemaal zou ontdekken als ik in Vlaanderen op dezelfde manier op avontuur zou trekken zoals ik dat anders doe”, zegt hij daarover in een persmededeling.

Van onbekende hobby’s tot rare gerechten of speciale plekjes: Tom Waes maakt Vlaamse “Reizen Waes”

De opnames in Japan worden alvast verwerkt in een speciale minireeks, en er is meer: er volgt ook een speciale aparte uitzending van “Reizen Waes” naar aanleiding van de coronacrisis. In “Reizen Waes blijft thuis” zoekt Tom Waes uit hoe de coronacrisis leeft in de landen die hij de afgelopen jaren bezocht heeft.

Voor de nieuwe reeks van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’, is Tom Waes op zoek naar jullie tips.

Ken jij een speciale plek in je buurt waar een goed verhaal aan vasthangt? Is er een avontuur hier in Vlaanderen dat Tom zeker eens moet beleven? Ken je een ontroerend of straf verhaal, een vreemde traditie, een raar gerecht, een onbekende sport of hobby, een spraakmakend figuur, … of gewoon een prachtige plek die volgens jou zeker Tom zijn aandacht verdient? Of vind je om een of andere reden gewoon dat Tom binnenkort eens bij jou moet langskomen?

Heb jij een goede tip? Laat het zeker weten en vul het formulier op de website van Eén zo goed mogelijk in. Wie weet word je wel gecontacteerd en komt Tom deze zomer bij jou in de buurt langs. Alvast bedankt!

Heb jij tips voor Reizen Waes: Vlaanderen?

Tom Waes reist deze zomer rond in Vlaanderen voor een nieuwe reeks van Reizen Waes. En daarvoor is hij op zoek naar jullie tips.

Van de platgetreden paden af

Nu we met ons allen staan te popelen om onze eigen regio te (her)ontdekken tijdens de vakantie, loont het zeker de moeite om de platgetreden paden te verlaten. We hoeven niet met z’n allen naar de kust te hollen, Vlaanderen heeft tal van prachtige plekken die misschien nog niet zo gekend zijn. Benieuwd of ‘Reizen Waes’ ons op ideeën kan brengen!

Deel dit artikel