Storyweavers in actie op zoek naar praktijkverhalen

STORYWEAVERS

Storyweavers in actie op zoek naar praktijkverhalen

STORYWEAVERS

Op 15 en 16 mei kwam een kersverse lichting storyweavers samen in het Augustijnenklooster Thagaste in Gent voor de starttweedaagse van een boeiend traject waarin verhalen in het kader van Reizen naar Morgen gesprokkeld zullen worden. Een tiental gemotiveerde storytellers legt de komende maanden hun oor te luister bij ondernemers, organisaties, bewoners of locaties die allemaal al op hun eigen manier bezig zijn met de transformerende kracht van toerisme. De kick-off resulteerde alvast in een waslijst aan ideeën en contactpersonen die zich engageren voor waardevolle initiatieven in de brede toeristische sector.

Op 25 juni komt de groep terug samen om de eerste resultaten te bespreken. Op de website van Reizen naar Morgen worden de komende maanden alle gesprokkelde verhalen gedeeld. Daarmee willen we interessante praktijken blootleggen die anderen op hun beurt kunnen inspireren.

Laat van je horen

Denk je zelf aan een bijzonder verhaal of wil je zelf een praktijkvoorbeeld toelichten? Geef zeker een seintje bij Griet Geudens: griet.geudens@toerismevlaanderen.be.